Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Κρασιά












Το κρασί μπήκε στις δεξαμενές και θα παραμείνει για δύο ακόμα εβδομάδες ανοικτό σε θερμοκρασία χώρου 20 - 22 C . Στη συνέχεια θα τοποθετηθεί στη κάθε δεξαμενή ο πνευματικός πλωτήρας και θα σφραγιστεί μέχρι τα Χριστούγεννα που θα γίνει η πρώτη απολάσπωση . Η δεύτερη θα ακολουθήσει μετά από ένα μήνα και η τρίτη μαζί με φιλτράρισμα κοντά στις Απόκριες . Η κατανάλωση θα αρχίσει του χρόνου τον Αύγουστο και πριν τη νέα σοδειά το κρασί θα εμφιαλωθεί .
Η τελική ποσότητα ήταν : Το Αγιωργίτικο 330 kg και το δικό μου 155 kg .

Δεν υπάρχουν σχόλια: