Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Στον Τόρνο , την Τριανταφυλλιά και το Μικρό Πανταβρέχι .

Ας αρχίσω από το γεγονός .

Σε ένα τριήμερο έχασα 5 κιλά !
Άξιζε όμως τον κόπο .
Έπρεπε κι εγώ να βάλω το λιθαράκι μου στον Αριστοτέλη , τον Πεζοπορικό σύλλογο Αντιρρίου .

Την Πέμπτη με τον Γεράσιμο καθαρίσαμε τη Μεγάλη Βρύση , κόψαμε τα χόρτα για την κατασκήνωση , μεταφέραμε τις πλάκες για τις γάστρες . 
Την Παρασκευή τοποθέτησα τις πινακίδες προς την κατασκήνωση , έκανα τις τελευταίες ετοιμασίες , μάζεψα ξύλα μαζί με τον Κωνσταντίνο Καραγιαννόπουλο και κατέβηκα στον Τόρνο για να περιμένω τους υπόλοιπους .
Στη συνέχεια ανεβήκαμε όλοι για να στήσουμε τις σκηνές , να βάλουμε την γεννήτρια στη θέση της , να κρεμάσουμε τις λάμπες , να τοποθετήσουμε τα τραπέζια και τις καρέκλες στη θέση τους και να οργανώσουμε την εκδρομή έτσι που να μην δημιουργηθούν προβλήματα .
Το Σάββατο εγερτήριο νωρίς , οργάνωση των καφέδων και των πρωινών φαγητών , αναχώρηση για την Τριανταφυλλιά , τρέξιμο για να μην έχουμε κανένα πρόβλημα , φωτογραφίες , βοήθεια στον Κωνσταντίνο για την ανάβαση κλπ.


Κατάβαση μέσ' στο λιοπύρι , φαγητό , λίγη ανάπαυση και προετοιμασίες για τις πίτες , άναμμα φωτιάς , άγχος για το αποτέλεσμα , υποδοχή των ουκ και ολίγων επισκεπτών , ετοιμασίες για το φαΐ και στο τέλος σωματική κατάρρευση και άστατος ύπνος .
Την Κυριακή πάλι νωρίς ξύπνημα , μάζεμα εξοπλισμού , οδηγίες για τη συνέχεια , καθαριότητα , τελικός έλεγχος για όλα και αναχώρηση για Μικρό Πανταβρέχι . Ήλιος , ιδρώτας , άγχος , βοήθεια σε όποιον την χρειαζόταν , ανάβαση στο χωριό , οικονομικός απολογισμός , χαιρετούρες , επιστροφή στο Καρπενήσι , μπάνιο μετά από 3 ημέρες ... επιτέλους τέλος !!!!!

Η συμπαράσταση από την Πένυ και τον μικρό ανεκτίμητη και η βοήθεια από πολλούς φίλους στην εκδρομή συγκινητική . Οι ευχαριστίες και τα καλά λόγια όλων , η μεγάλη ανταμοιβή . 
Ελπίζω να πέρασαν καλά όλοι και να μην δυσαρέστησα κανέναν .
Γεράσιμε και Παναγιώτη , ευχαριστώ για όλα .







































2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είμαι σίγουρη ότι το αντωνοπουλέικο κοπίασε πολύ και η οργάνωση ήταν άψογη! πάντα τέτοια, φιλιά στην οικογένεια. Ε.

Ανώνυμος είπε...

είδα την ανάρτησή σου και στον αριστοτέλη και ζήλεψα. κρίμα που έχασα την ωραία παρέα (αν και δε γινόταν αλλιώς). είδα και πρόσωπα χαμένα (;) και άλλα πολλά...
Ε.
υγ. απάντα και σε κανένα μην! (δε σας βρίσκω στο σκάιπ- μπαίνω από το πολυτεχνείο 8-9.30 μμ)